Болгария PDF Печать
16.09.2009 12:41

Bulgaria este situată în sud-estul Europei. Graţie poziţie geografice favorabile, frumuseţii şi varietăţii naturii, climei favorabile, unicităţii culturii - Bulgaria devine o destinaţie perfectă pentru turism pe tot parcursul anului. Turismul este un sector economic important al Bulgariei. Celw mai importante atracţii turistice ale ţării sunt staţiunile de pe litoral, o adevărată salbă de staţiuni, oraşe şi sate de vacanţă, care atrag în perioada de vară atît turiştii străini, cît şi localnicii.

 

Pontus Euxinus – aşa numeau grecii Marea Neagră- o mare care este într-adevăr tentantă şi ospitalieră. Este curată şi liniştită, fără valuri mari şi animale periculoase. Ţărmul este nisipos, se înclină uşor, făcînd înotul sigur chiar şi pentru cei mai mici turişti. Majoritatea plajelor din Bulgaria au fost premiate cu Steagul Albastru de Uniunea Europeană pentru excelenta lor ambianţă.

 

Staţiunea Balcic este reprezentată prin Castelul Reginei Maria a României, înconjurat de o grădină botanică unică în Europa centrală şi de est precum şi de ofertele de cazare în condiţii bune şi la preţuri mici.

Albena este o staţiune preferată de familii datorită facilităţilor oferite copiilor – reduceri la cazare, grădiniţe şi cluburi pentru copii. De asemenea Albena atrage turiştii prin combinaţia de aer proaspăt, apa curată, natura nemaipomenită a Rezervaţiei naturale Baltata.

Combinaţia dintre nisipul fin şi auriu, apa limpede precum cristalul şi vegetaţia abundentă constituie punctul de atracţie pentru turişti în staţiunea Nisipurile de Aur – perla litoralului bulgăresc. Punctele de cazare în această zonă în majoritate sunt recent construite sau complet renovate în ultimii 3 ani. Este o statiune preferată de toate categoriile de turişti, deaorece poate oferi linistea, dar şi multe posibilităţi de distracţie.

Constantin şi Elena este staţiunea cea mai veche a litoralului bulgăresc. Este liniştită şi calmă, situată într-un parc mare, cu plaje izolate şi posibilităţi de tratament, fiind preferată mai mult de turişti de vârstă medie.

Sunny Beach este cea mai mare staţiune de pe litoralul bulgar. Cei 8 km de plajă a staţiunii se găsesc într-un mic golf natural, fiind protejaţi de culmile munţilor Balcani ce se află în partea de nord. Turiştii vor putea săse relaxeze şi să facă băi de soare din luna mai pînă în septembrie, datorită temperaturii excelente a aerului şi apei mării. Este o staţiune de lux şi oferă o mulţime de posibilităţi de distracţie atât pentru familii cu copii cât şi pentru tinerii dornici de aventuri.

Multe alte staţiuni nu mai puţin atrăgătoate ale litoralului bulgăresc încîntă şi atrag turiştii prin pitorescul natural, centrele de distracţii şi multe facilităţi pentru sport.

Dacă sunteţi hotărîţi sa mergeţi la odihnă în Bulgaria nu ezitaţi, nisipul şi marea aşteaptă!

JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps.
However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser.
To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again.


( 5 Голо(а,сов) )
Обновлено 15.02.2013 11:36
 

Добавить комментарий


Защитный код
Обновить

Russian (CIS)Română (România)English (United Kingdom)

Тел: +373 231 6 64 38, Факс: +373 231 6 64 38
Адрес: ул. Киевская 48a, г. Бэлць
Лицензия: A MM II 024956 от 25 мая 2007 г.

  Главная     Отдых на море     Санаторное лечение     Отдых в горах     Бронирование отелей     Транспотрные услуги     Мед. страхование  

  Вы находитесь:  Главная

Прогноз погоды

Голосование

Берете ли вы с собой еду на отдых?
 

Статистика посещений

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterСегодня469
mod_vvisit_counterВчера534
mod_vvisit_counterНа это неделе469
mod_vvisit_counterНа последней неделе3887
mod_vvisit_counterВ этом месяце9301
mod_vvisit_counterВ прошлом месяце21514
mod_vvisit_counterЗа все дни2655063

Онлайн (20 минут назад): 17
Сегодня: Ноя 19, 2018

News
Copyright © 2009 Faitur-M. All Rights Reserved.
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.
Top